Din varukorg är tom.

Contact us

Hypoallergenic bakat torrfoder med lamm, sötpotatis och kamomill

Buddy har utvecklat ett nytt foder som passar hundar med känslig mage. I detta recept har vi lagt allt fokus på en skonsam matsmältning och en hälsosam tarmkanal, och varit noga med att undvika typiska ingredienser som kan leda till allergier eller matsmältningsbesvär.

Vi har valt att ha både sötpotatis och ris i detta recept för en hjälpa hunden till en god matsmältning. I kombination med övriga ingredienser, t.ex. hälsojord, kan vårt foder bidra till en bättre matsmältning även om hunden har en historia av matsmältningsbesvär, diarré, gaser eller förstoppning.

Vårt Lammrecept är ett helfoder som passar för alla vuxna hundar men speciellt utvecklat för hundar som visar tecken på allergier eller intoleranser. I detta inlägg kommer jag gå igenom några av huvudingredienser i detta  foder och vilka fördelar de kan ha för din hunds hälsa.

Lamm

Våra lamm har betat fritt på Irlands gröna kust. Den goda uppväxten ger ett högkvalitativt och näringsrikt kött. I vårt recept använder vi bara av styckbitar av god kvalitet samt har en strikt kvalitetskontroll. Vi har valt Lamm som vårt Hypoallergena protein på grund av att det flesta hundar tål det bättre jämfört med andra kött typer.

 

Sötpotatis

Denna alkaliska rotfrukt är packad med fiber, vitaminer, mineraler och antioxidanter för att stödja en hälsosam matsmältning och organfunktion. Sötpotatis är en basisk råvara (pH-värde över 7) som förhindrar oönskade surhets- eller matsmältningsbesvär. Balanserade pH-värden bygger en bra bas för djurets generella hälsa, inklusive en väl fungerande tarmkanal. Särskilt hundar med känsliga magar kan märkbart glädjas av fördelarna med färsk sötpotatis som har bakats långsamt.

Ris

Ris är proppat med B-vitaminer som hjälper hundens biologiska funktioner och även folat som hjälper hundens kropp att bilda nya celler. I detta recept har vi noggrant avvägt mängden ris för att aktivt stödja nedbrytning av näringsämnen och metabolismen av fettsyror och kolhydrater till användbar energi.

Kokosolja

Kokosolja är ett välkänt super food som människor har ätit länge men det är också nyttigt för din hund. Det sägs hjälpa att förebygga höga kolesterol- och blodsockervärden. Det sägs även att kokosolja kan hjälpa att stärka immunsystemet samt minska stressen på inre organ.

 

 

Kamomill

Kamomill är en stark immunförstärkare och lugnar magen, så i kombination med alla våra andra matsmältningsbärande ingredienser i detta recept hjälper det till att säkerställa en bra matsmältning för din hund. Därför kan Buddys lammfoder vara extra bra om din hund har en känslig mage.

Lämna en kommentar

Notera att kommentar behöver bli godkända innan de visas.