Din varukorg är tom.

Contact us

Buddys uppfödarprogram

Kära uppfödare,

Tiden och energin just du lägger ner på att föda upp valpar möjliggör att vi på Buddy kan existera som företag. Hur du väljer att forma valparnas första tid i livet spelar otroligt stor roll i hur valpen senare beter sig som vuxen. Många, nästintill alla, förstagångskunder lyssnar på era råd kring kost och träning. De respekterar er. Och så gör vi. Ni förtjänar att hyllas!

Vår vision på Buddy är att ge hundarna den absolut bästa maten för ett få ett så friskt och rikt liv som möjligt. Därför erbjuder vi alla uppfödare 40% rabatt på våra ordinarie priser inkl. frakt. Det betyder att du mer eller mindre får maten till självkostnadspris. Bättre kan det (nästan) inte bli.

För att göra det enkelt för dig som uppfödare så sänder vi maten direkt hem till dörren. Vi säljer maten på prenumeration (man behöver ju mat varje månad), men utan bindningstid - du kan alltså avsluta den när du vill, eller om kullen t.ex. har sålts. Du kan även ändra kvantitet eller leveransintervall, eller leveransdatum. Det skall vara smidigt för dig att ge hunden den bästa maten. Bra va?

 

Jag vill veta mer

 

I tillägg ger vi dig som registrerad uppfödare marknadens bästa bonussystem:

  • För varje ny kund till Buddy Pet Foods du som uppfödare rekommenderar ger vi dig Buddy Points till ett värde av 250 KR som kan användas som rabatt på foder eller till andra produkter.
  • För var 3:e leverans av foder ger vid dig Buddy Points till ett värde av 150 KR som kan användas som rabatt på foder eller till andra produkter
  • Du får förtur till event, material, kampanjer som vi arrangerar kring hund, hundens hälsa och välbefinnande
  • Du får vara en del av vår testpanel för nya produkter och därmed vara med och forma vilka produkter vi på Buddy erbjuder våra kunder.

Om du vill veta mer eller få din unika uppfödarrabattkod, vänligen klicka på knappen nedan

 

Jag vill veta mer

 

 

Alla våra foder är 100% naturliga, använder de finaste av råvaror, hög kötthalt, inga artificiella tillsatser, och är varsamt ugnsbakade till perfektion. Vi tummar inte på kvalitet och erbjuder endast produkter vi själva matar våra familjers djur med.