Din varukorg är tom.

Contact us

Enklaste sättet att mata din hund bra mat på

Buddy rekommenderar matpaket baserat på din hunds behov som levereras direkt hem till dörren, så ofta du behöver det. Enklare blir det inte att servera bra och ärlig mat.

Så här fungerar Buddy:

1. Berätta om din hund

Berätta om din hunds ålder, aktivitetsnivå, ras och allergier i vår foderguide.

2. Skräddarsyr ditt foder

Baserat på din hunds behov rekommenderar vi rätt foder och mängd

3. Vi levererar fodret

Maten levereras i snygga förslutningsbara förpackningar som är enkla att förvara.

4. Servera (och få serverat)

Mät upp och servera. När maten börjar ta slut levererar vi ett nytt matpaket hem till dig.

Hitta rätt foder för din hund

Välj "Hitta Rätt Foder" för att få en skräddarsydd rekommendation för din hund. Baserat på datan du anger kommer vårt smarta verktyg göra en analys och rekommendera ett foder, mängd per dag, per leverans, och när du behöver nästa leverans.

Personliga matpaket

Du kommer att få din första order direkt till dörren inom 1-2 dagar. Du får även med en välkomstbroschyr där vi berättar exakt hur mycket du ska mata din hund och ger dig en praktisk skopa för att mäta maten. Var noga med att följa vår övergångsrådgivning från ditt gamla foder till Buddys. Våra återförslutningsbara påsar gör det enkelt att förvara maten.

Flexibelt och smidigt

Du behöver inte oroa dig för att ha tillräckligt med mat hemma längre, gå igenom en beställningsprocess igen, eller gå till affären. Med våra flexibla prenumerationer skickar vi automatiskt en ny order till dig precis innan din förra är slut. Du kan enkelt själv ändra leveransintervall på "Mitt Konto". Du kan givetvis välja att inte prenumera också.