Din varukorg är tom.

Contact us

Leverans & Returer 

 Leverans

Buddy erbjuder snabba hemleveranser till hela Sverige. Vi levererar inom 2 arbetsdagar till hela landet. Du kan välja om du vill få ditt foderpaket hemlevererat till din dörr eller hämta ut hos ditt närmaste ombud. Handlar du för över 500 kr så bjuder vi på frakten. Buddy arbetar med ett antal ledande fraktbolag i Sverige och arbetar hårt för att erbjuda en snabb och smidig leverans.

Returer & Ångerrätt

Hos Buddy tror vi på våra produkter och vi vill göra allt för att ha nöjda kunder. Vi erbjuder alla kunder öppet köp och fria returer i 30 dagar. Varor som du vill returnera måste vara i säljbart skick och i originalkartong om sådan finns. Om du vill returnera en vara skicka ett mail till oss till hello@buddypetfoods.com med ditt beställningsnummer så löser vi det!

Smakgaranti

Vi på Buddy har en stark tilltro till vårt foder och vi tror på ärlighet. Därför erbjuder vi en smakgaranti för samtliga hundfoder produkter . Smakgarantin kan utnyttjas efter första beställningen om din hund inte tycker om fodret.

För att utnyttja vår smakgaranti så måste minst 80% av innehållet vara kvar i förpackningen och fodret måste returneras inom 30 dagar från den dag du mottog fodret. Vid utnyttjande av smakgaranti är det du som kund som betalar returfrakten till oss. För att utnyttja smakgarantin, vänligen kontakt oss via e-post: hello@buddypetfoods.com.

Som vi säger hos Buddy, en nöjd kund leder till glad hund.