Din varukorg är tom.

Contact us

Om oss

Buddys mission är att göra livet bättre för både djur och ägare. Det gör vi genom att erbjuda ärlig och bra mat, kombinerat med smarta digitala lösningar och proffsig service. Att vara kund hos Buddy skall vara enkelt, lärorikt och smidigt. Varför komplicera saker?

Varför Startade vi Buddy?

Buddy är ett resultat av ett personligt behov. En av våra grundares familjs hundar - Sven - hade haft problem med matsmältningen i flera år, och fastän de försökt med en mängd leverantörer och prisklasser såg man ingen varaktig förbättring. Det var först när man träffade en veterinär som var specialist på hundkost som man förstod vad som var roten till Svens problem. Majoriteten av hundfodret på marknaden består av massproduktion vilket innebär kemiska ingredienser, billiga fyllmedel och dålig insyn. Långt ifrån alltid står djurets bästa i fokus. På grund av vår kärlek till våra husdjur bestämde vi oss för att göra något åt detta. Resultatet är Buddy.

Ett starkt och engagerat team

Bakom Buddy står tre engagerade djurälskare som alla är uppvuxna med husdjur. Hundar, katter, hamstrar, hästar, sköldpaddor, möss, listan kan göras lång... Under senare år har vi dock mest omgett oss med hundar - människans bästa vän (därav "Buddy"). Vi designar enbart högkvalitativa matprodukter som vi själva vill använda, och hoppas att ni också kommer vilja testa dem. Med oss har vi ett starkt Buddy team som sträcker sig från veterinärer och näringsrådgivare, till mycket erfarna Hundfoderentreprenörer. Tillsammans försöker vi skapa den bästa och ärligaste djurmaten på marknaden. Bra för dig, bra för hunden.