Din varukorg är tom.

Contact us

Lax + Sötpotatis = Sant

Buddy har precis lanserat ett nytt helfoder med norsk lax, sötpotatis och super foods Vi utvecklar våra recept tillsammans med veterinärer och experter inom djurnäringslära. Som vanligt bakas våra ingredienser på ett långsamt och skonsamt sätt eftersom de då blir lättsmälta och alla näringsämnen frisätts.

Som alltid använder vi på Buddy bara naturliga ingredienser. I detta inlägg tänkte jag berätta mer om några ingredienser i vårt nya recept och vilka hälsofördelar dessa har.

Lax

Laxen i vårt foder är uppfödd i vårt kära grannland Norge. Den är av samma kvalitet som färsk lax du köper över disken i Sverige. Förutom en stor mängd protein, innehåller laxen även hälsosamma Omega-3 och Omega-6 fettsyror för din hunds kognitiva funktioner. Kalium för ett balanserat blodtryck och essentiella B-vitaminer för att stimulera immunsystemet och din hunds allmänna hälsa.

 

Sötpotatis

Visste du att sötpotatis är en så kallad super food? Det är en rotfrukt med alkaliska egenskaper som är fullproppad med fibrer, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stödjer matspjälkningen, organfunktion och hundens allmänna hälsa.

Alger

Våra alger innehåller en stor portion näring; det är en god källa till flera vitaminer, mineraler och antioxidanter. Det sägs att alger även kan hjälpa till att transportera toxiner ut ur din hunds kropp, samt förbättra kolesterol- och blodsockernivåerna samt bidra med andra positiva hälsoeffekter.

Grönt te

Grönt te är fyllt med antioxidanter som främjar en övergripande god hälsa och minskar bildandet av fria radikaler, samt skyddar celler och molekyler från skador. Grönt te är också välkänt för att gynna hundens kognitiva funktioner och stödja vikthantering.

 

Svart kummin

Svartkummin motverkar allergier, astma, diabetes, huvudvärk, högt blodtryck, matsmältningssjukdomar och artrit. Det stärker också hundens immunsystem, har antiinflammatoriska egenskaper och bekämpar infektioner. 

 

Nässlor

Det gör inte bara ont att bränna sig på brännässlor! De är även fyllda med mer än 100 vitaminer, mineraler och stora doser av fytonnäringsämnen som klorofyll och karotenoider. Förutom att stimulera och stödja immunförsvaret så har nässlor avgiftande egenskaper och det sägs att de förbygger och kan förbättrar symptom av osteoartrit.

 

Lämna en kommentar

Notera att kommentar behöver bli godkända innan de visas.