Din varukorg är tom.

Contact us

De 11 bästa restaurangerna för hundar i Stockholm

Letar du efter hundvänliga restauranger i Stockholm? Vi har satt ihop en lista på de bästa restaurangerna för dig och din fyrbenta vän, som ni kan besöka tillsammans.

1. Himmelska Hundar

Här är både du och din vovve välkomna att njuta av en mysig lunch eller en god middag. Eller varför inte komma in på ett glas vin eller öl? Ett stort plus är att restaurangen har en alldeles egen meny för hunden!

2. Hälsocaféet Mahalo

Detta helvegetariska café är välbesökt och har en meny fylld av ekologiska och lokala råvaror. Ta med hunden och testa en exotisk sallad, sötpotatispommes eller en smoothie i caféets inre “balkong” en trappa upp. Under sommartid har Mahalo en mysig uteservering.

3. Lasse i Parken Krog och Café

Med plats för både tvåbenta och fyrbenta gäster är denna harmoniska restaurang något du inte får missa. Belägen i en idyllisk park, omges Lasse i parken av en vacker trädgård och har musikunderhållning om sommarens kvällar.

4. Paraden

Oavsett om du besöker tidig morgon eller sen kväll - Paraden har öppet! Här serveras vällagad mat i en trivsam miljö. Hundar välkomnas i gatuplanets bar och i matsalen.

5. Kommendören

Hos Kommendören välkomnas hundar i bardelen. Avnjut riktigt god mat och välsmakande drinkar i denna trendiga restaurang. Perfekt för dig som vill kombinera unika matuppleverlser med hundsällskap.

6. Daphnes

Med inspiration från fransk interiör och design, är denna hemtrevliga restaurang ett bra val om du vill testa något nytt - och ta med din fyrbenta kompis! Här kan du njuta av klassisk fransk mat i en unik miljö.

7.Äppelfabriken

Hoppa in i bilen och ta dig till Äppelfabriken i Ekerö. Här hittar du ett trevligt café vid ett musteri och ett växthus där man får ta med sig hunden. Mysfaktorn är hög året om.

8. Brewdog

Perfekt för ölälskaren som gärna vill ta med sig jycken - de serverar till och med en öl gjord för hundar. Brewdog är ett trendigt ställe att ta en öl på och äta god mat.

9. Bistro Bananas

Underbar pizza och plats för din hund - här är det lätt att spendera en lördagskväll i gott sällskap. Atmosfären är avslappnad och de serverar dessutom bra öl och vin.

10. Broms

En hipp mötesplats som erbjuder frukost, brunch, lunch och middag. Här kan du unna dig underbar mat i sällskap av människans bästa vän. I delikatessen kan du bland annat köpa hembakat bröd och ostar.

11. Skroten

Med närliggande promenadområden på Djurgården är detta café ett perfekt stopp för dig och och hunden efter en promenad. Här kan du beställa kaffe, vin, öl och njuta av sallader, smörgåsar och soppor. Under sommartid kan du och din hund ta plats på Skrotens soliga veranda.

Lämna en kommentar

Notera att kommentar behöver bli godkända innan de visas.